Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit markiezen
Volledige garantie
Veilig online betalen

Standaard model

Er zijn 8 producten
  • Wanneer uw kap nog in perfecte staat verkeert, maar uw markies aan vervanging toe is, kunt u kiezen voor een markies zonder kap. Het is belangrijk dat een markies bestand is tegen hevige zonnestralen en zware regenbuien. Daarom is deze markies gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dit materiaalsoort is namelijk erg geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Deze markies is zowel via een koord als via een motor te bedienen. Wanneer u kiest voor bediening via een motor kunt u daarbij ook een afstandsbediening bestellen.
  • Bij deze hardhouten markiezen zijn frame en de Luxe kap vervaardigd van Meranti hardhout. Door het gebruik van uitsluitend meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen.. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
  • Als u op zoek bent naar een aluminium markies voor een raam waarbij geen doorloophoogte nodig is, dan is het normale model zeer geschikt. Deze soort markies is het meest gebruikte model en dankzij het gepoedercoate aluminium frame heeft hij een lange levensduur. De aluminium markies normaal model leveren we standaard met een koord aan de bovenkant. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een koord aan de onderkant of zelfs een elektronische bediening met wandschakelaar.
  • Deze Hardhouten Markiezen worden uitgevoerd met een De Luxe kap van Aluminium. Door het gebruik van uitsluitend Aluminium en Meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
  • Deze prachtige aluminium markies bestaat uit een aluminium frame en luxe kap met meranti houten elementen. Aluminium is een materiaal dat allerlei verschillende weersomstandigheden weerstaat. Met een markies van aluminium bent u dus verzekerd van zonwering die een lange tijd goed blijft. De minimale afmeting van een aluminium markies met meranti kap is 1000 x 800 mm (bxh). Maximaal kan deze markies 5000 x 1500 mm (bxh) zijn.
  • Deze prachtige aluminium markies is uitgevoerd met een bijpassende de luxe kap van aluminium. Aluminium is een materiaalsoort die uiterst geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Wanneer u kiest voor een aluminium markies en kap bent u dus verzekerd van een lange levensduur van de markies. Deze markies is eenvoudig te bedienen met een koord, maar kan tegen een kleine toeslag ook geleverd worden met een motor of afstandsbediening.
  • Onze hardhouten markiezen zijn gemaakt van meranti hout. Doordat de kap uitsluitend gemaakt is van dit prachtige hout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Standaard wordt de markies geleverd met de bediening via een koord, maar tegen een toeslag kan hij ook geleverd worden met een motor of afstandsbediening.
  • Een hardhouten markies die in combinatie met de nostalgische meranti kap een prachtige authentieke look geeft aan uw woning. De Meranti markies hardhout heeft dankzij het frame van oersterk hout een zeer lange levensduur. We leveren deze markies standaard met een koord aan de bovenkant van het doek. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een koord aan de onderkant of zelfs een elektronische bediening met wandschakelaar of afstandsbediening.