Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit markiezen
Volledige garantie
Veilig online betalen

Markiezen

Er zijn 24 producten

Met een markies weert u de zon effectief uit uw huis en creëert u een sfeervolle uitstraling van uw woning. Bekijk hieronder ons aanbod met topkwaliteit markiezen. We maken de markiezen volledig op maat, zodat u zelf uw ideale markies kunt samenstellen: van materiaal en afmeting tot kleur en bedieningsmethode. De voordelen van Markiesbestellen.nl:

 • Volledig op maat, dus altijd de perfecte markies
 • Keuze uit een standaard-, pet- of kapmodel
 • Uitval is mogelijk van 800, 900, 1000, 1150, 1350 en 1500 mm
 • Koop een markies al vanaf € 299,- *

 

Markies kopen

Bekijk hieronder onze markiezen, bepaal de opties aan de hand van uw wensen en reken vervolgens af via iDEAL.

 • Wanneer uw kap nog in perfecte staat verkeert, maar uw markies aan vervanging toe is, kunt u kiezen voor een markies zonder kap. Het is belangrijk dat een markies bestand is tegen hevige zonnestralen en zware regenbuien. Daarom is deze markies gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dit materiaalsoort is namelijk erg geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Deze markies is zowel via een koord als via een motor te bedienen. Wanneer u kiest voor bediening via een motor kunt u daarbij ook een afstandsbediening bestellen.
 • Bij deze hardhouten markiezen zijn frame en de Luxe kap vervaardigd van Meranti hardhout. Door het gebruik van uitsluitend meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen.. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Als u op zoek bent naar een aluminium markies voor een raam waarbij geen doorloophoogte nodig is, dan is het normale model zeer geschikt. Deze soort markies is het meest gebruikte model en dankzij het gepoedercoate aluminium frame heeft hij een lange levensduur. De aluminium markies normaal model leveren we standaard met een koord aan de bovenkant. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een koord aan de onderkant of zelfs een elektronische bediening met wandschakelaar.
 • Deze Hardhouten Markiezen worden uitgevoerd met een De Luxe kap van Aluminium. Door het gebruik van uitsluitend Aluminium en Meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Deze prachtige aluminium markies bestaat uit een aluminium frame en luxe kap met meranti houten elementen. Aluminium is een materiaal dat allerlei verschillende weersomstandigheden weerstaat. Met een markies van aluminium bent u dus verzekerd van zonwering die een lange tijd goed blijft. De minimale afmeting van een aluminium markies met meranti kap is 1000 x 800 mm (bxh). Maximaal kan deze markies 5000 x 1500 mm (bxh) zijn.
 • Deze prachtige aluminium markies is uitgevoerd met een bijpassende de luxe kap van aluminium. Aluminium is een materiaalsoort die uiterst geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Wanneer u kiest voor een aluminium markies en kap bent u dus verzekerd van een lange levensduur van de markies. Deze markies is eenvoudig te bedienen met een koord, maar kan tegen een kleine toeslag ook geleverd worden met een motor of afstandsbediening.
 • Onze hardhouten markiezen zijn gemaakt van meranti hout. Doordat de kap uitsluitend gemaakt is van dit prachtige hout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Standaard wordt de markies geleverd met de bediening via een koord, maar tegen een toeslag kan hij ook geleverd worden met een motor of afstandsbediening.
 • Een hardhouten markies die in combinatie met de nostalgische meranti kap een prachtige authentieke look geeft aan uw woning. De Meranti markies hardhout heeft dankzij het frame van oersterk hout een zeer lange levensduur. We leveren deze markies standaard met een koord aan de bovenkant van het doek. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een koord aan de onderkant of zelfs een elektronische bediening met wandschakelaar of afstandsbediening.
 • Deze Aluminium PET Markiezen worden uitgevoerd met een de Luxe kap van Meranti hardhout. Door het gebruik van Aluminium en Hardhout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Deze Aluminium PET Markiezen worden uitgevoerd met een de Luxe kap van Aluminium. Door het gebruik van uitsluitend aluminium kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Een markies PET model is zeer geschikt voor deuren waar een vrije doorloop essentieel is, bijvoorbeeld in de horeca. Veel restaurants en andere horecagelegenheden kiezen voor een aluminium markies zonder kap PET model. De minimale afmetingen van een PET model markies zijn 1000 x 800 mm (bxh). Maximaal maken we deze soort 5000 x 2000 mm (bxh) groot. Voor grote markiezen adviseren we altijd een elektrische bediening via een wandschakelaar of afstandsbediening.
 • Deze aluminium PET markiezen zijn uitgevoerd met een standaard kap van meranti hardhout. Door aluminium en hardhout te combineren kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een stof voorzien van een prachtige dessin heeft u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord, maar u kunt het zonnescherm ook motorisch bedienen. Desgewenst met afstandsbediening.
 • Bij deze hardhouten PET markiezen zijn frame en de Luxe kap vervaardigd van Meranti hardhout. Door het gebruik van uitsluitend meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen.. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • We vinden het erg belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw markies kunt genieten. Daarom maken we onze hardhouten markiezen van meranti hout. Dit is een zeer sterke houtsoort die tegen verschillende weersinvloeden bestand is. U kunt deze markies handmatig bedienen met een koord, maar u kunt dit ook elektrisch doen door een wandschakelaar of afstandsbediening.
 • Deze Hardhouten PET Markiezen worden uitgevoerd met een De Luxe kap van Aluminium. Door het gebruik van uitsluitend Aluminium en Meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Bij deze hardhouten PET markiezen zijn het frame en de standaard kap gemaakt van meranti hardhout. Doordat deze markiezen van het beste hardhout zijn gemaakt kunnen we een lange levensduur garanderen. De kap bekleedt u met een van onze stoffen voorzien van een prachtig dessin. Zo creëert u de perfecte zonwering voor uw woning. De bediening van de markies gaat via een koord, maar het is ook mogelijk het zonnescherm motorisch te bedienen. Indien gewenst kunt u een afstandsbediening toevoegen aan uw bestelling.
 • Bij onze Aluminium KLAP markiezen is frame vervaardigd van gepoedercoat Aluminium. Door het gebruik van Aluminium kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening
 • Deze Aluminium KLAP Markiezen worden uitgevoerd met een standaard kap van Meranti hardhout. Door het gebruik van Aluminium en Hardhout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Deze Aluminium KLAP Markiezen worden uitgevoerd met een de Luxe kap van Meranti hardhout. Door het gebruik van Aluminium en Hardhout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Onze Hardhouten markiezen KLAP MODEL zijn vervaardigd van Meranti. Door het gebruik van uitsluitend Meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Deze prachtige aluminium markies klapmodel bestaat uit een aluminium frame en luxe kap. Aluminium is zeer bestendig tegen onder andere het weer, waardoor we een lange levensduur kunnen garanderen. De bekleding van de luxe kap past dankzij de zachte kleuren bij elke woning. Tegen een meerprijs bedient u de markies met een wandschakelaar of afstandsbediening. Standaard leveren we deze met handmatige bediening via een koord aan de bovenkant.
 • Bij deze hardhouten KLAP markiezen zijn frame en standaard kap vervaardigd van Meranti hardhout. Door het gebruik van uitsluitend meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Bij deze hardhouten KLAP markiezen zijn frame en de Luxe kap vervaardigd van Meranti hardhout. Door het gebruik van uitsluitend meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen.. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
 • Deze Hardhouten KLAP Markiezen worden uitgevoerd met een De Luxe kap van Aluminium. Door het gebruik van uitsluitend Aluminium en Meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.

* Let op: al onze vermelde prijzen zijn exclusief montage. U krijgt voor de getoonde prijs alle onderdelen van de markies thuis, inclusief al het benodigde montagemateriaal.

Wat is een markies?

Een markies is een soort zonwering met dichte zijkanten die de zon aan drie kanten uit uw woning weert. De klassieke uitstraling van dit type zonwering geeft uw woning een geheel eigen karakter. Kies voor gekleurde sierbanden of gegolfde siervolanten en geef uw huis een unieke en verzorgde uitstraling. Door de markies te voorzien van een extra stormstrook is hij ook goed bestand tegen de wind.

Welke markies moet ik kiezen?

De markiezen op onze website zijn geheel zelf samen te stellen: u bepaalt zelf de afmetingen, de uitval, de materiaalsoort, de kleuren en de bediening. Met de onderstaande keuzehulp helpen we u bij het kiezen van de juiste markies.

Het model

U heeft bij ons de keuze uit markiezen in drie verschillende modellen. Het verschil tussen de modellen zit voornamelijk in de hoogte van de markies en de grootte van de uitval.

Standaard markies

Dankzij de dichte zijkanten houdt een standaard markies het meeste zonlicht tegen. Omdat de hoogte en de uitval dezelfde afmeting hebben, steken de markiezen niet ver uit. Hoeft u geen rekening te houden met een doorloophoogte? Dan is dit de juiste keuze voor u.

Petmodel markies
Het petmodel valt minder laag uit dan de standaard markies. Moet u onder de markies door kunnen lopen en wilt u uw deuren en ramen nog gemakkelijk kunnen openen? Dan is dit model de juiste optie. U offert een deel van de zonwerende eigenschappen van de zijkanten op, maar krijgt daar veel bewegingsvrijheid voor terug.

Klapmodel
Het klapmodel valt ook minder laag uit dan de standaard markies. Ook bij dit model kunnen ramen en deuren eenvoudig geopend worden. Het verschil met het petmodel zit hem in de uitval, deze is bij het klapmodel groter.

De uitval

Ieder markies heeft een andere uitval. In onderstaande tabel ziet u in welke situatie u het beste een lage of hoge uitval kiest.

Model
Standaard model markies

Uitval
Uitval en hoogte zijn gelijk

Eigenschap
Houdt het meeste zonlicht tegen, ook aan de zijkanten. Meest gebruikte markies als er geen doorloop nodig is.

Model
Klapmodel markies

Uitval
Uitval groter dan hoogte

Eigenschap
Wordt gebruikt voor grote ramen en in situaties waar onder de markiezen doorgelopen moet worden.

Model
Petmodel markies

Uitval
Uitval kleiner dan hoogte

Eigenschap
Het hoogste model markies, ideaal voor plekken waar mensen lopen en/of deuren en ramen gemakkelijk open moeten kunnen.

Bediening

Qua bediening heeft u de keuze uit twee typen: een handslinger of een draadloze bediening. De meerprijs voor een elektrische markies met wandschakelaar is € 225,-. De prijzen van afstandsbedieningen variëren van € 49,- tot € 179,-.

Materiaal van het frame en de kap

Wat betreft het materiaal heeft u de keuze uit aluminium en houten frames en kappen. Het aluminium is voorzien van een laag poedercoating voor een extra hoge duurzaamheid. Hardhout gebruiken is ook duurzaam. Daarnaast wordt er vaak voor hout gekozen, omdat dit materiaal een authentieke uitstraling heeft.

Markiezen bestellen bij Markiesbestellen.nl

De markiezen van Markiesbestellen.nl zijn van de hoogste kwaliteit. We garanderen u dan ook een lange levensduur tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen over onze markiezen of heeft u hulp nodig bij het inmeten of monteren? Onze medewerkers helpen u graag. Bel naar 0181 820 322 of stuur ons een bericht. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.