Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit markiezen
Volledige garantie
Veilig online betalen

Markiezen kopen

Er zijn 24 producten

Met een markies voegt u zonwering aan uw woning toe dat niet alleen zeer effectief de zon weert, maar dat tevens een authentieke en klassieke uitstraling geeft. Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel markiezen van topkwaliteit online bestellen, volledig op maat samengesteld. U bepaalt zelf uw ideale markiezen: van materiaal tot aan afmeting, kleur en bediening. U koopt bij Markiesbestellen.nl al een markies vanaf € 299,-*.

Voordelen van markiezen kopen bij Markiesbestellen.nl

  • Volledig op maat dus altijd de perfecte markies
  • Keuze uit een standaard-, pet- of kapmodel
  • Uitval is mogelijk van 800, 900, 1000, 1150, 1350 en 1500 mm
  • Al vanaf € 299,- koopt u een goedkope markies
  • Prijzen inclusief montagemateriaal, exclusief inmeten en montage

 

* Let op: al onze vermelde prijzen zijn exclusief montage. U krijgt voor de getoonde prijs alle onderdelen van de markies thuis, inclusief al het benodigde montagemateriaal. Wilt u de markies door ons laten monteren? Klik dan hier voor meer informatie.

Assortiment markiezen kopen

Maak hieronder uw keuze uit verschillende markiezen. Bekijk de markiezen, bepaal de opties aan de hand van uw wensen en rekenen vervolgens veilig af via iDEAL.

Wat is een markies?

Markiezen zijn zonneschermen die door hun dichte zijkanten de zon aan drie kanten uit uw woning weren. De klassieke uitstraling van dit type zonwering geeft uw woning een geheel eigen karakter. De markiezen op onze website zijn geheel zelf samen te stellen: u bepaalt zelf de afmetingen, de uitval, de materiaalsoort, de kleuren en de bediening. Door de markies te voorzien van een extra stormstrook is hij ook goed bestand tegen de wind.

Keuzehulp: welke markies wilt u?

Een markies kopen kan lastig zijn; u kunt dit type zonwering namelijk helemaal zelf samenstellen. Met onderstaande keuzehulp helpen wij u bij het kiezen van de juiste markies.

Keuze 1: het model

Bij Zonweringbestellen.nl heeft u de keuze uit drie modellen markiezen. Het grote verschil tussen de modellen zit voornamelijk in de hoogte van de markies en de grootte van de uitval.

Standaard model: als u geen rekening hoeft te houden met doorloophoogte, bieden standaard modellen de beste zonwering voor uw ramen. Door zijn dichte zijkanten houdt het standaard model gedurende de dag het meeste zonlicht tegen. Omdat de hoogte en de uitval dezelfde afmeting hebben, steken de markiezen niet ver uit.

Petmodel: als u het belangrijk vindt dat u onder de markies door kunt lopen en uw deuren en ramen nog gemakkelijk kunt openen, dan is een petmodel markies een goede optie. U offert een deel van de zonwerende eigenschappen van de zijkanten op, maar krijgt daar veel bewegingsvrijheid voor terug doordat hij minder laag uitvalt dan een standaard markies.

Klapmodel: het klapmodel valt, net als het petmodel, minder laag uit dan de standaard markies. Ook bij dit model kunnen ramen en deuren eenvoudig geopend worden. Het verschil met het petmodel zit hem in de uitval, deze is bij het klapmodel groter.

Keuze 2: de uitval

Ieder model markies heeft een andere uitval. In onderstaande tabel ziet u in één oogopslag in welke situatie u het beste een lage of hoge uitval kiest.

Model
Standaard model markies

Uitval
Uitval en hoogte zijn gelijk

Eigenschap
Houdt het meeste zonlicht tegen, ook aan de zijkanten. Meest gebruikte markies als er geen doorloop nodig is.

Model
Klapmodel markies

Uitval
Uitval groter dan hoogte

Eigenschap
Wordt gebruikt voor grote ramen en in situaties waar onder de markiezen doorgelopen moet worden.

Model
Petmodel markies

Uitval
Uitval kleiner dan hoogte

Eigenschap
Het hoogste model markies, ideaal voor plekken waar mensen lopen en/of deuren en ramen gemakkelijk open moeten kunnen.

Keuze 3: bediening

Via onze webshop kunt u eenvoudig zelf uw ideale markies samenstellen. Wilt u een markies met een handslinger of geeft u de voorkeur aan een draadloze bediening? De meerprijs voor een elektrische markies met wandschakelaar is € 225,-. Afstandsbedieningen variëren van € 49,- tot € 179,-.

Keuze 4: materiaal frame en kap

Wij leveren onze markiezen met zowel aluminium als houten frames en kappen. Het aluminium is voorzien van een laag poedercoating voor een extra hoge duurzaamheid. Het hardhout dat wij gebruiken is tevens zeer duurzaam en wordt vaak gebruikt om een hoge mate van authenticiteit en nostalgie te creëren.

De voordelen van een markies

Een markies als zonwering voor uw huis biedt een aantal grote voordelen. Naast de algemene gunstige eigenschappen, bieden markiezen van Zonweringbestellen.nl u ook nog een aantal voordelen.

Goede zonwerende eigenschappen

Een groot voordeel van markiezen is dat de zijkanten gesloten zijn, in tegenstelling tot veel andere vormen van zonwering. Dit zorgt ervoor dat er geen zonlicht via de zijkanten naar binnen valt. Hierdoor geniet u de gehele dag van een verkoelde leefomgeving, zelfs wanneer de zon gedraaid is.

Geeft karakter aan uw huis

Iedere markies heeft zijn eigen karakter. Ze kenmerken zich echter allemaal door hun authentieke uitstraling. Kies voor gekleurde sierbanden of gegolfde siervolanten en geef uw huis een unieke en verzorgde uitstraling. Markiezen worden vaak gezien op oudere, wat statige panden, maar passen ook prima bij een moderne woning.

Markiezen van hoge kwaliteit

Door te kiezen voor een markies van Zonweringbestellen.nl kiest u voor de hoogste kwaliteit. Zo werken we bijvoorbeeld uitsluitend met de kwaliteitsmotoren van Somfy. Somfy staat voor bewezen techniek zonder problemen. Wij garanderen u dan ook een lange levensduur tegen een scherpe prijs.

Markiezen kopen: waar kunnen we u bij helpen?

Heeft u vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het inmeten of monteren? Onze medewerkers helpen u graag. Bel naar 0181 820 322 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.