Mandje: (Leeg)

Aluminium markies zonder kap

Wanneer uw kap nog in perfecte staat verkeert, maar uw markies aan vervanging toe is, kunt u kiezen voor een markies zonder kap. Het is belangrijk dat een markies bestand is tegen hevige zonnestralen en zware regenbuien. Daarom is deze markies gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dit materiaalsoort is namelijk erg geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Deze markies is zowel via een koord als via een motor te bedienen. Wanneer u kiest voor bediening via een motor kunt u daarbij ook een afstandsbediening bestellen.
v.a.€ 299,00
Breedte in mm:  1000 - 5000 mm
Hoogte in mm:  800 - 1500 mm

Uitval 800mm/900mm/1000mm/1150mm/1350mm/1500mm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Bestel de aluminium markies zonder kap gemakkelijk bij Markiesbestellen.nl

Aluminium zorgt vaak voor een mooie strakke look en feel. Omdat u bij Markiesbestellen.nl een ruime keuze heeft uit verschillende doekkleuren kunt u de markies geheel passend maken bij uw eigen woning. De markies zonder kap wordt standaard geleverd met een koord aan de bovenkant. Hiermee kunt u gemakkelijk de kap bedienen. Naast de bediening via een koord is het mogelijk om de markies via een motor aan te sturen. Bij besturing via een motor ontvangt u een wandschakelaar. Heeft u liever een afstandsbediening? Ook dat is mogelijk bij Markiesbestellen.nl.

Wanneer u nog niet helemaal zeker weet welke kleur markies mooi bij uw woning past, vraagt u gemakkelijk onze gratis kleurstalen aan.

De markiezen van Markiesbestellen.nl

Wanneer u kiest voor een markies van Markiesbestellen.nl profiteert u van de volgende voordelen:

 • Uw markies samenstellen al vanaf € 299,-
 • Markiezen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit in verschillende kleuren
 • Altijd 5 jaar garantie op alle markiezen

 

Eigenschappen van een aluminium markies

Zonwerend Regenwerend Energiebesparend

Meetinstructies voor de aluminium markies

Markiezen worden gemakkelijk aan de buitenmuur bevestigd. Door gebruik te maken van onderstaande meetmethode kunt u zonder problemen de gewenste maten van uw markies bepalen:

 • Meet de ruimte tussen de verticale kozijnen van het raam en tel daar vervolgens 20 centimeter bij op.
 • Meet vervolgens de ruimte tussen de twee horizontale kozijnen van het raam. Deze deelt u door 2 en telt daar vervolgens 20 cm bij op.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het opmeten van uw raam kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0181-820322. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@markiesbestellen.nl.

Het monteren van de markies zonder kap

Bij Markiesbestellen.nl betaalt u geen montagekosten, omdat u de markies eenvoudig zelf aan de muur bevestigt. Om u op weg te helpen hebben we een montagevoorschrift samengesteld. Wanneer u de montage toch liever overlaat aan de specialisten kunt u dit bij ons aangeven. Wel rekenen we een meerprijs voor het monteren van de markies. Op Wullems.com vindt u een overzicht van onze tarieven.

De verschillende markiezen van Markiesbestellen.nl

Veel woningeigenaren kopen een markies omdat zij de hevige zonnestralen willen weren uit hun huis.

Wanneer uw markies een groot formaat heeft, raden we aan om te kiezen voor de elektrische bediening, omdat een groot formaat markies lastiger te bedienen is via het standaard koord. De elektrische bediening kan zowel via een wandschakelaar als afstandsbediening.

De doeken bij Markiesbestellen.nl zijn gemaakt van uv-bestendig materiaal. Daarnaast blijft het doek over het algemeen schoon en vrij van vuil, doordat het weers- en waterbestendig en vet- en vuilafstotend is.

Reviews

 • Super tevreden
  Pieter 09-04-2020
  Erg blij met de vriendelijke service en kwaliteit van mijn markies. Zeker een aanrader!
 • Zeer goed geholpen
  Tim Oosterhout 22-05-2019
  Goed product

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)