Mandje: (Leeg)

Hardhouten markies zonder kap PET MODEL

We vinden het erg belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw markies kunt genieten. Daarom maken we onze hardhouten markiezen van meranti hout. Dit is een zeer sterke houtsoort die tegen verschillende weersinvloeden bestand is. U kunt deze markies handmatig bedienen met een koord, maar u kunt dit ook elektrisch doen door een wandschakelaar of afstandsbediening.
v.a.€ 391,00
Breedte in mm:  1000 - 5000 mm
Hoogte in mm:  800 - 2000 mm

Uitval uitsluitend: 800 / 900 / 1000 / 1150 / 1350 / 1500 / 1650 / 1800 / 2000 mm. Tussenliggende maten niet mogelijk

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze hardhouten markiezen zonder kap

We hebben voor het meranti hardhout gekozen, omdat dit een sterke houtsoort is, maar ook omdat dit hout een strak uiterlijk aan de markies geeft. U kunt het model geheel passend maken aan uw woning door het ruime aanbod doekkleuren waaruit u kunt kiezen. Met een markies weert u zonnestralen van vooraf, maar ook zonnestralen van de zijkant. Dit komt doordat de hardhouten markies zonder kap gesloten zijkanten heeft

Als u niet precies weet welke doekkleur uw woning het beste staat, vraagt u eenvoudig onze gratis kleurstalen aan. Zo kunt u verschillende doekkleuren in het echt zien en met elkaar vergelijken.

De markiezen van Markiesbestellen.nl

Wanneer u uw zonnescherm bij Markiesbestellen.nl bestelt, garanderen we de volgende voordelen:

 • Hoogwaardige kwaliteit markiezen
 • 5 jaar garantie
 • Vanaf € 359,- stelt u uw eigen zonnescherm samen

 

Eigenschappen van de hardhouten markies zonder kap

Zonwerend Regenwerend Energiebesparend

Meetinstructies voor onze zonwering

Om tot de juiste maten voor uw zonwering te komen, volgt u onderstaande meetinstructies:

 • Meet de hoogte van uw raam en deel dit door twee. Tel daar vervolgens 20 cm bij op.
 • Meet de breedte van uw raam en tel daar vervolgens 20 cm bij op.

 

Wanneer u er niet helemaal uit komt met het met het opmeten van uw raam of wanneer u andere vragen heeft over onze markiezen neemt u contact met ons op via 0181-820322 of stuurt u een e-mail naar info@markiesbestellen.nl.

De montage van uw zonwering

Het monteren van uw zonwering is heel eenvoudig. We hebben een montagevoorschrift gemaakt waarin precies staat welke stappen u moet volgen.

Meer over onze hardhouten markiezen

Met onze hardhouten markies heeft u een prachtexemplaar. U profiteert door het meranti hout lang van uw aankoop. Uw woning zal koel zijn gedurende de warme zomerdagen.

Markiezen van groot formaat zijn vaak te zwaar om handmatig te bedienen. Daarom raden we altijd elektrische bediening aan bij de grotere maten. Markiezen van goedkopere kwaliteit kunnen naar verloop van tijd gebreken vertonen.

Markiesbestellen.nl levert markiezen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Op maat gemaakt en eenvoudig te monteren.

Reviews

 • Super tevreden
  Pieter 09-04-2020
  Erg blij met de vriendelijke service en kwaliteit van mijn markies. Zeker een aanrader!
 • Zeer goed geholpen
  Tim Oosterhout 22-05-2019
  Goed product
 • markies
  rob dubbeldam 22-12-2017
  Goed geholpen in Dirksland, wat kost bezorgen in d=Dordrecht. rd1997@zonnet.nl
 • Ongelooflijk goede kwaliteit
  Hans Gielen 14-04-2017
  Een markies bestelt 3050 x 1500 mm in aluminium met aluminium kap. Het markies is perfekt. De kap geen gezet aluminium plaat, maar een geextrudeerd aluminium profiel met zeer mooie hoekstukken. Ongelooflijk mooi en alle bevestigingsschroeven in RVS. Let op: de beugels zijn zo perfect passend gemaakt dat je voor de onderste bevestiging geen M6 houtdraadbouten met ring kan gebruiken. De aluminium markies past dan niet meer. Ik heb de onderste gaten in de beugels vastgezet met RVS 6 x 70 spaanplaat schroeven. Dit laatste is het enige minpuntje van de order. Zeer aan te bevelen en de goedkoopste leverancier!
 • Beter gaat niet
  Jan Kleine 06-04-2017
  Deze markiezen van Meranti zijn van absolute topkwaliteit en perfect afgewerkt. Beter gaat niet. Bedankt
 • Nieuwe Markies
  GV. 27-03-2017
  Zojuist Markies geleverd gekregen. Aardige man kwam het volgens het juiste tijdstip bezorgen. En ook aan de telefoon ben ik goed geholpen met de vragen die ik nog had.....nu genieten van een hele mooie zomer
 • ONTZETTEND MOOIE MARKIEZEN
  G. Hetze 14-03-2017
  Aantal markiezen voor mijn woning besteld en vd week geleverd gekregen. Netjes binnen gestelde levertijd bezorgt. Markiezen zijn inmiddels gemonteerd en wij zijn super tevreden. Echt heel mooi en goed. Hout goed zwaar en goede laklaag. Mijn huis is totaal getransformeerd. EEN DIKKE 10. Gerret.
 • Zeer Tevreden
  Jan Walsteijn 27-05-2016
  Wij zijn uitermate tevreden met de geleverde markies. TOP KWALITEIT
 • simpel monteren
  E. van Oldezaal 25-04-2016
  Had markies besteld en zag toch een beetje tegen het ophangen op. maar was eigenlijk een fluitje van een cent. heel makkelijk. Buren hebben nu ook besteld.
 • Fantastische Markies
  Ron van Hallenw 19-09-2015
  Heb een bestaande markies vervangen voor een Aluminium markies. Dit is veel beter dan de oude. Deze was van grenenhout en heb ik na 8 jaar nu moeten vervangen. Deze gaat op zeker veel langer mee. Ziet er fantastisch uit.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)