Mandje: (Leeg)

Aluminium markies Standaard Kap Meranti PET MODEL

Deze aluminium PET markiezen zijn uitgevoerd met een standaard kap van meranti hardhout. Door aluminium en hardhout te combineren kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een stof voorzien van een prachtige dessin heeft u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord, maar u kunt het zonnescherm ook motorisch bedienen. Desgewenst met afstandsbediening.
v.a.€ 366,00
Breedte in mm:  1000 - 5000 mm
Hoogte in mm:  800 - 2000 mm

Uitval uitsluitend: 800 / 900 / 1000 / 1150 / 1350 / 1500 / 1650 / 1800 / 2000 mm. Tussenliggende maten niet mogelijk

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze aluminium markies

Het meranti hardhout van deze markies zorgt voor een mooi en strak uiterlijk. Doordat wij verschillende doekkleuren aanbieden, kunt u uw zonnekap altijd passend maken bij uw woning. Het grote voordeel van een markies is dat de zijkanten gesloten zijn. Hierdoor weert u niet alleen zonnestralen van vooraf, maar ook vanaf de zijkant. U kunt de Aluminium Markies standaard kap Meranti PET model besturen door middel van het koord dat we standaard meeleveren. Daarnaast kunt u kiezen voor besturen door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening. U kunt deze keuze toevoegen aan uw bestelling.

Bij twijfels over de verschillende doekkleuren kunt u onze gratis kleurstalen aanvragen. Hiermee kunt u de kleuren in het echt zien en vergelijken.

De markiezen van Markiesbestellen.nl

Als u uw markies koopt bij Markiesbestellen.nl, profiteert u van onder andere onderstaande voordelen:

 • Hoogwaardige kwaliteit markiezen
 • Op uw aankoop krijgt u altijd 5 jaar garantie
 • Vanaf € 359,- stelt u uw eigen zonnescherm samen

 

Eigenschappen van de aluminium markies met meranti kap

Zonwerend Regenwerend Energiebesparend

Meetinstructies voor onze zonneschermen

Om het opmeten van de benodigde maten voor de markies gemakkelijker te maken volgt u onderstaande meetinstructies:

 • Meet de hoogte van uw raam en deel deze door twee. Tel daar vervolgens 20 cm bij op.
 • Meet de breedte van uw raam en tel daar vervolgens 20 centimeter bij op.

 

Als u problemen ervaart met het opmeten van uw ramen of als u andere vragen heeft, neemt u contact met ons op via 0181-820322 of stuurt u een e-mail naar info@markiesbestellen.nl.

De montage van uw zonnescherm

Uw zonnescherm monteert u eenvoudig zelf. U volgt simpelweg de stappen uit ons montagevoorschrift.

Meer over onze markiezen

Met een aluminium markies met meranti kap heeft u twee sterke materialen gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat uw markies er niet alleen stijlvol uitziet, maar u profiteert ook van een langere levensduur. Omdat het weer in Nederland soms erg wisselend kan zijn, kunt u een stormstrook toevoegen aan uw bestelling. Deze stormstrook zorgt ervoor dat uw markies aan de muurkant beter beschermd is tegen schades, ontstaan door het wapperen tegen uw muur.

Omdat markiezen van groot formaat vaak zwaar zijn, raden we altijd een elektrische bediening aan. U kunt daarbij kiezen uit een wandschakelaar of afstandsbediening. De markies zorgt voor een koele ruimte door het weren van hevige zonnestralen. De doeken van Markiesbestellen.nl zijn gemaakt van uv-bestendig materiaal. Daarnaast is het doek weers- en waterbestendig én vet- en vuilafstotend.

Reviews

 • Super tevreden
  Pieter 09-04-2020
  Erg blij met de vriendelijke service en kwaliteit van mijn markies. Zeker een aanrader!
 • Zeer goed geholpen
  Tim Oosterhout 22-05-2019
  Goed product
 • markies
  rob dubbeldam 22-12-2017
  Goed geholpen in Dirksland, wat kost bezorgen in d=Dordrecht. rd1997@zonnet.nl
 • Ongelooflijk goede kwaliteit
  Hans Gielen 14-04-2017
  Een markies bestelt 3050 x 1500 mm in aluminium met aluminium kap. Het markies is perfekt. De kap geen gezet aluminium plaat, maar een geextrudeerd aluminium profiel met zeer mooie hoekstukken. Ongelooflijk mooi en alle bevestigingsschroeven in RVS. Let op: de beugels zijn zo perfect passend gemaakt dat je voor de onderste bevestiging geen M6 houtdraadbouten met ring kan gebruiken. De aluminium markies past dan niet meer. Ik heb de onderste gaten in de beugels vastgezet met RVS 6 x 70 spaanplaat schroeven. Dit laatste is het enige minpuntje van de order. Zeer aan te bevelen en de goedkoopste leverancier!
 • Beter gaat niet
  Jan Kleine 06-04-2017
  Deze markiezen van Meranti zijn van absolute topkwaliteit en perfect afgewerkt. Beter gaat niet. Bedankt
 • Nieuwe Markies
  GV. 27-03-2017
  Zojuist Markies geleverd gekregen. Aardige man kwam het volgens het juiste tijdstip bezorgen. En ook aan de telefoon ben ik goed geholpen met de vragen die ik nog had.....nu genieten van een hele mooie zomer
 • ONTZETTEND MOOIE MARKIEZEN
  G. Hetze 14-03-2017
  Aantal markiezen voor mijn woning besteld en vd week geleverd gekregen. Netjes binnen gestelde levertijd bezorgt. Markiezen zijn inmiddels gemonteerd en wij zijn super tevreden. Echt heel mooi en goed. Hout goed zwaar en goede laklaag. Mijn huis is totaal getransformeerd. EEN DIKKE 10. Gerret.
 • Zeer Tevreden
  Jan Walsteijn 27-05-2016
  Wij zijn uitermate tevreden met de geleverde markies. TOP KWALITEIT
 • simpel monteren
  E. van Oldezaal 25-04-2016
  Had markies besteld en zag toch een beetje tegen het ophangen op. maar was eigenlijk een fluitje van een cent. heel makkelijk. Buren hebben nu ook besteld.
 • Fantastische Markies
  Ron van Hallenw 19-09-2015
  Heb een bestaande markies vervangen voor een Aluminium markies. Dit is veel beter dan de oude. Deze was van grenenhout en heb ik na 8 jaar nu moeten vervangen. Deze gaat op zeker veel langer mee. Ziet er fantastisch uit.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)